Meer informatie Management Consultancy Specialistisch advies op maat Meer informatie Projectmanagement Het verwezenlijken van plannen Meer informatie Interim-management Tijdelijk leiderschap nodig?

Serviceverbetering, Operationele innovatie & Managementverandering

iINNOVATE managementconsultancy

iINNOVATE is een betrouwbare en onafhankelijke partner voor ondernemers en bedrijven op het gebied van strategische bedrijfsvoering en het verbeteren, veranderen of innoveren van service en operationeel procesmanagement.

Een sterke visie binnen je bedrijf zorgt voor focus, daadkracht en effectiviteit, en is essentieel voor iedere organisatie. Want vanuit visie en strategie formuleren organisaties doelen voor de toekomst.

Een sterke visie

iINNOVATE managementconsultancy helpt ondernemers en bedrijven met het (opnieuw) formuleren van een visie en de daaruit voorvloeiende doelstellingen. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om adviezen op strategisch gebied, maar ook om advies over de toekomst van de organisatie, de efficiëntie van operationele processen of verbetering van de service.

Projectmanagement

Naast onze adviserende rol is iINNOVATE ook de juiste partner voor het leiden van projecten gericht op het efficiënter en effectiever maken van jouw service, operatie en/of management.

Diensten

Schakel iINNOVATE in voor alle Service, Operatie en Management gerelateerde uitdagingen en een efficiënte en geoptimaliseerde bedrijfsvoering.

Read more
Heb je een duidelijk en afgebakend plan van aanpak en wil je dit succesvol uitgevoerd en geleid hebben? Wij helpen je om service-, operatie- en managementprojecten te realiseren.
Read more
Heb je tijdelijk leiderschap nodig en wil je deze kans grijpen om je management, operatie of service te verbeteren? iINNOVATE kan daarbij een mooie partner voor jou zijn.
Read more

Think outside of the box

Waarom iINNOVATE?

10+ jaar ervaring

We hebben op het gebied van Service, Operatie en Management bij multinationals heel wat kennis en ervaring opgedaan. En die expertise zetten we graag in om ook voor jouw onderneming of organisatie een passende oplossing te creëren.

Advies op maat

Door terug te gaan naar de basis van de organisatie vinden we de oorzaak en de verscholen uitdagingen en wensen. Met deze fundering kunnen we een goed advies op maat uitbrengen.

Duidelijke afspraken

Na de verkenning zorgen we voor korte lijnen en duidelijke communicatie. Zo kunnen we de gemaakte afspraken blijven bewaken en een betrouwbare relatie opbouwen.

Persoonlijke aanpak

Elke missie heeft een andere visie, elke ondernemer heeft andere behoeftes en andere waarden. Deze gedachte staat centraal in het creëren van onze gepersonaliseerde oplossing.

Wat klanten zeggen over iINNOVATE

Laatste artikelen

Interesse in een gesprek?

Kennismaken is altijd vrijblijvend. Je kunt gerust bellen, mailen of even het contactformulier invullen.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.