Consultancy & Business coaching 'outside of the box'

De uitgebreide kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij onder meer Apple, Hilton, Capgemini, Mariott en Terravita gebruik ik nu in mijn consultancy & business coaching. Om jou als ondernemer of manager verder te helpen en uit te dagen.

In onze gesprekken kijken we samen naar de uitdagingen, wensen en complexe vragen die je mogelijk hebt. Door outside of the box te kijken zoek ik naar simpele oplossingen en onverwachte mogelijkheden.

Centraal in alle oplossingen staan de persoonlijke waarden, missie en visie van de organisatie.

Consultancy & Business Coaching – onze doelstelling
  • Organisaties en hun ondernemers ondersteunen en helpen beter te worden in wat ze doen.
  • Ze in het proces onafhankelijk en toekomstbestendig maken.

Gericht advies

Gespecialiseerd in servicesystemen, operationele processen en managementstrategie kunnen we wat onze Consultancy & Business coaching betreft kiezen voor een holistische aanpak of ons juist richten op een individueel vraagstuk. Door elke uitdaging bij de wortel aan te pakken, beperken we de tijd en middelen die nodig zijn om tot de oplossing te komen.

Of het nu gaat om een betere strategie voor een bestaand bedrijf of om de start van een nieuw bedrijf: we geven gericht advies om de klantbeleving te vergroten of het proces efficiënter in te richten, met of zonder hulp van technologie.

Voor elke uitdaging een oplossing iINNOVATE Consultancy & Business coaching

In de loop der jaren heb ik met iINNOVATE een aantal trajecten gecreëerd waardoor ik klanten snel en gericht oplossingen kan aandragen.

Vraag je jezelf wel eens af:

In het traject The Start gaan we terug naar de oorsprong. Door samen je Why op te bouwen vinden we je competenties, persoonlijkheid, talenten en waarden. Dit helpt ons om jouw ‘missie’ te verduidelijken.

Tijdens het stap voor stap doorlopen van The Journey komen we tot een stip op de horizon die voor iedereen in de organisatie helder is. Ook helpen we bij het opstellen van een plan om deze visie samen met je team te verwezenlijken. 

Tijdens het traject van Operational Excellence duiken we volledig in de operatie. We analyseren het proces en tekenen het opnieuw uit. Daardoor kunnen we aanwezige uitdagingen aanpakken en nieuwe mogelijkheden creëren om het proces efficiënter en effectiever te maken.

Door middel van het Solution Engineering traject kunnen we de werkelijke behoeftes in de organisatie vaststellen. Wat kan er verbeterd worden en waar liggen kansen? Vervolgens brengen we een gedegen advies uit met betrekking tot gebruik, aanschaf of ontwikkeling van technologische tools.

Met behulp van het Export Canvas en financiering vanuit het RVO (Rijksdienst voor Ondernemers) geven we jouw exportambities extra diepgang en gieten we ze in een concreet plan. 

Met behulp van het Online Experience assessment maken we een nul meting van jou online activiteiten en bekijken we die vanuit de klant. 

Met het © iINNOVATE Service Assessmentgebaseerd op de Service Design Thinking principes, brengen we het huidige servicesysteem/-proces van jouw onderneming in kaart en toetsen we of deze aan de verwachtingen van je klanten voldoet. Op basis van onze bevindingen brengen we advies uit voor de opzet van een nieuw proces of voor het veranderen of innoveren van een bestaand proces.

De Start

Wil je jouw Why (her)vinden? iINNOVATE heeft hiervoor een effectief, gepersonaliseerd traject: The Start. Om samen terug naar de basis te gaan, de oorsprong van jouw ondernemerschap te vinden en waar nodig je koers bij te stellen.

Meer weten

De Journey

In The Journey maken we een reis naar de toekomst. Met behulp van jouw motivatie/why, jouw waarden en de missie van je organisatie bepalen we samen hoe de toekomst eruit zou kunnen zien. Bovendien maken we een duidelijk plan hoe je naar die visie kunt (blijven) streven. 

Meer weten

Waarom Consultancy door iINNOVATE SOM?

Met iINNOVATE SOM haal je een betrouwbare adviseur met jarenlange kennis en ervaring in huis, die jouw wensen en mogelijkheden centraal stelt. We staan voor toekomstbestendig ondernemen waarbij de focus ligt op geluk (de mens), creativiteit (de oplossing) en innovatie (de toekomst).

Meer weten over iINNOVATE

Het iINNOVATE Netwerk

iINNOVATE SOM is opgericht om ondernemers en hun organisaties te ondersteunen om beter te worden in wat ze doen. En dat doen we niet alleen…

Bij het ondernemen komen allerlei strategische en tactische onderwerpen aan bod. Het is voor jou als ondernemer dan ook nagenoeg onmogelijk om elk facet van het ondernemerschap te beheersen, naast het leiden van je bedrijf, het helpen van je klanten en het uitvoeren van je werkzaamheden.

Van zwakte naar kracht

Ieder mens is anders. Met een unieke persoonlijkheid en eigen talenten, passies, interesses en zwakheden. De een houdt van netwerken en acquisitie, terwijl de ander zich liever richt op de operatie of de uitvoering van het werk.

Om ondernemers te helpen om ‘desinteresse’, hun zwakke punten of het missen van bepaalde skills om te buigen naar kracht, heb ik een netwerk opgericht van professionals, ieder met hun eigen specialisme. Om elkaar te helpen en te versterken. Dit brede netwerk zorgt ervoor dat we altijd tot het beste advies op maat kunnen komen.

Professionals binnen handbereik

Door verschillende professionals in te zetten, met hun eigen kracht en passie, lossen we jouw uitdagingen op. En kun je jouw tijd en energie benutten om te doen wat jij leuk vindt en waar je goed in bent.

Of het nu gaat om AVG-consultants, socialmediatrainers, acquisitie, customer service,  financial controllers, stagebegeleiders, (commerciële) marketingstrategieën, contentwriters, hr-adviseurs, data-analisten of managementconsultants… Als jij een uitdaging hebt, helpt iINNOVATE jou een passende professional te vinden.

Waarom?
  • Omdat we over een uitgebreid netwerk beschikken en met onze partners vooraf duidelijk communiceren wat de verwachtingen van hun services zijn.
  • Omdat het netwerken niet aan iedereen besteed is. Wij kunnen helpen om jouw uitdaging vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en om oplossingen te vinden door onze creativiteit en drive in te zetten.

Interesse in Consultancy of Business coaching door iINNOVATE?

Kennismaken is altijd vrijblijvend. Je kunt gerust bellen, mailen of even het contactformulier invullen.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.