Missie & Visie

iINNOVATE SOM wil over tien jaar een consultancybureau zijn waarin succes als gemeengoed wordt beschouwd. Het netwerk van professionals, elk met een eigen discipline, heeft de centrale missie om ondernemers, managers en anderen te helpen om beter te worden in wat ze doen en toekomstbestendig te zijn.

Ooit zal iedereen zijn werk als levensmotivatie zien en als dé manier om bij te dragen aan het grotere geheel. Mensen werken vanuit passie en vanuit (wederzijdse) liefde voor de organisatie. Successen delen ze met elkaar. Klanten zullen zich altijd welkom voelen en onderdeel van ‘de familie’ zijn. iINNOVATE wil hier zijn steentje aan bijdragen door als reisleider te fungeren voor ondernemers en de consultants. En zo deze droom verwezenlijken.

Door de mens centraal te zetten in de gepersonaliseerde aanpak van elk traject, wordt succes tastbaar en streven we samen naar geluk.

Met een creatieve, ‘outside of the box’kijk op de organisatie, de strategische piramide van de organisatie en de uitdagingen die we tegenkomen, maken we van ieder probleem een kans. Om te veranderen, verbeteren en/of te innoveren. 

We gebruiken innovatie als sleutel om continu beter te worden. Innovatie en verandering zijn de cultuur die we naleven in elk aspect van ons werk. In de tools de die we gebruiken, de processen die we opzetten en de manier waarop we dingen doen.

Een missie met visie is toekomstbestendig!

Waarom iINNOVATE?

10+ jaar ervaring

We hebben op het gebied van Service, Operatie en Management bij multinationals heel wat kennis en ervaring opgedaan. En die expertise zetten we graag in om ook voor jouw onderneming of organisatie een passende oplossing te creëren.  

Advies op maat

Door terug te gaan naar de basis van de organisatie vinden we de oorzaak en de verscholen uitdagingen en wensen. Met behulp van deze fundering kunnen we een goed advies op maat uitbrengen.

 

Kernwaarden centraal

Centraal in elke aanpak staan jouw kernwaarden. Hierdoor zorgen we er niet alleen voor dat onze aanpak altijd doelgericht is, maar ook gebaseerd op wat waardevol is voor jou en jouw organisatie.  

Outside the box

We doen extra moeite om de situatie of uitdaging continu vanuit een andere invalshoek dan de gangbare te bekijken. Dankzij deze 'outside of the box'-kijk komen we tot de ware behoeftes en unieke oplossingen.

 

Duidelijke afspraken

Na de verkenning zorgen we voor korte lijnen en duidelijke communicatie. Zo kunnen we de gemaakte afspraken blijven bewaken en een betrouwbare relatie opbouwen. 

Persoonlijke aanpak

Elke missie heeft een andere visie, elke ondernemer heeft andere behoeftes en andere waarden. Deze gedachte staat centraal in het creëren van onze gepersonaliseerde oplossing.

 

‘Success is best when it’s shared.’

– Howard Schultz, president & CEO Starbucks

Onze missie

iINNOVATE is voor ondernemers en bedrijven een betrouwbare partner op het gebied van strategische bedrijfsvoering en het verbeteren, veranderen of innoveren van het management, de operationele processen of het servicesysteem.

De missie van iINNOVATE SOM:

‘Wij helpen ondernemers om beter te worden in wat ze doen.’
  • Passie voor bedrijfsprocessen
  • Succes is gemeengoed 
  • Toekomstbestendig 
  • Competentiegericht leiderschap 

Ervaring

Service, Operations & Management
SOM 100%
Consultancy, advies en coaching 80%
Projectmanagement 75%
Interim-management 75%

Hoe kan ik jou helpen?

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.