Over mij

Mijn drive? Ik wil organisaties en de mensen in die organisaties helpen om beter te worden in wat ze doen. Zodat zij de verwachtingen van hun medewerkers en klanten kunnen overtreffen.

Want soms draait een organisatie niet zoals hij moet draaien, zijn je klanten niet degene die je zou willen hebben of kost je bedrijf je te veel tijd en energie. Dan help ik je graag weer op weg, om je organisatie succesvol te maken. En dat bereik je naar mijn mening als je medewerkers voelen dat ze bijdragen aan een groter geheel. Dat ze ertoe doen.

Heel belangrijk is vervolgens om successen met elkaar te delen. Je bent er als bedrijf niet om te winnen, maar om te blijven bestaan. Het is een infinite game, een oneindig spel. Succesvol zijn en succesvol blijven.

Om die continuïteit te creëren, moet je zorgen voor een cultuur van innovatie en verandering. Dan blijf je als bedrijf altijd goed in wat je doet. Mijn motto is dan ook: ‘Outside the box there is a much greater world’.

David Wielandt. Innovatief. Onconventioneel. Mensgericht. Analytisch.

‘Outside the box there is a much bigger world.’

– David Wielandt

Verbetering, verandering & innovatie

Ik omarm verbetering, verandering en innovatie. Een onconventionele opvoeding op Ibiza door mijn hippie-ouders, de periode in militaire dienst en mijn studietijd hebben me mede gevormd tot wie ik ben, en mijn creativiteit en out of the box denken gestimuleerd. Deze achtergrond heeft er, in combinatie met mijn analytische vaardigheden, organisatiecapaciteiten en scherpe oog voor technologie, voor gezorgd dat ik in staat ben om tot innovatieve oplossingen te komen.

In een organisatie wil ik eerst alles goed begrijpen, het gehele proces doorlopen. Zodat ik mijn klant beter kan helpen. Ik sta voor een persoonlijke aanpak en service op maat, want iedere organisatie heeft andere waarden en behoeften. In principe wil ik iedereen helpen die ik kan helpen. Van eenpitter tot groot bedrijf. Zolang ik maar impact kan hebben. Zolang mijn veranderingen ertoe doen.

De nieuwe generatie

Ik ben een allrounder, ik richt me op meerdere dingen. iINNOVATE SOM staat voor Service, Operations en Management. Schakel je mij in, dan loop ik van a tot z door je gehele bedrijfsproces om verbeteringen aan te kunnen dragen. Ik kijk grondig naar elk onderdeel op het gebied van service, operations en management en vraag de mensen in je organisatie om hun feedback.

Bij verschillende bedrijven over de hele wereld, zoals Starwood, Marriott, Hilton en Apple, heb ik servicesystemen, operationele processen en managementstructuren opgezet, gereorganiseerd en geïmplementeerd. Daarin heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met en het leiden van nieuwe generaties zoals de millennials, die een andere aanpak vragen dan de generaties daarvoor. Ik ben ervan overtuigd dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot motivatie van je medewerkers en uiteindelijk het behalen van je doelen. 

Verder focus ik me in mijn consultancy- en coachingtrajecten voornamelijk op competentiegericht leiderschap, verandermanagement en procesverbetering om de gewenste resultaten te bereiken.

Contact

Heb je hulp nodig en spreken mijn achtergrond en aanpak je aan?

Neem dan contact op via
+31 (0)6 52 85 24 85 of
[email protected]

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.