Projectmanagement

Ook voor succesvol projectmanagement kun je bij iINNOVATE SOM terecht. We maken en beheren namelijk een helder plan van aanpak voor een specifieke uitdaging of potentiële mogelijkheid. Door middel van dit duidelijk afgebakende plan ondersteunen we jou en je organisatie bij het leiden van het project. Om het gewenste doel zo efficiënt en effectief mogelijk te bereiken.

 

Of het nou gaat om het opzetten van een bedrijf, het op de markt brengen van een nieuw concept, het verbeteren van een servicesysteem, het optimaliseren van een operationeel proces of het ontwikkelen van de strategie voor het komende jaar… iINNOVATE SOM is erop gericht om jouw project succesvol te (bege)leiden.

Projectmanagement op het gebied van SOM

Ik specialiseer me in projecten die als doelstelling hebben het verbeteren of innoveren van servicesystemen, operationele processen of managementstrategieën. Bij elke project stel ik samen met de klant een plan op met duidelijke grenzen en verwachtingen. Zo zorgen we ervoor dat elke uitdaging in een succesvol project verandert.

Trajecten Projectmanagement De volgende SOM-trajecten vallen onder iINNOVATE projectmanagement:

Online Experience Assessment

We laten je zien waar mooie kansen liggen en geven je handvatten om met minimale kennis en tijd het maximale uit je online aanwezigheid te halen.

Meer informatie

Solution Engineering

Heb je in jouw bedrijf te maken met uitdagende serviceprocessen die verbeterd of vernieuwd moeten worden? Ik help graag om te bepalen wat de juiste technologische tools hiervoor zijn.

Meer informatie

Service Assessment

Het © iINNOVATE Service Assessment is een krachtige tool. We toetsen hiermee jouw huidige service ten opzichte van de verwachtingen van jouw klanten.

Meer informatie

Export Cavas

Ambities in het buitenland? Met behulp van onze ervaring en jouw visie bekijken we samen hoe je succesvol kunt uitbreiden naar het buitenland.

Meer informatie

Operational Excellence

Kunnen je huidige operationele bedrijfsprocessen wel wat efficiënter worden ingericht? Ga dan voor Operational Excellence. Tijd is tenslotte geld.

Meer informatie

The Journey

Weet je heel goed wat je wilt, maar niet hoe je er komt? The Journey is een traject waarin we je helpen om jouw visie te bepalen én te bereiken. De weg naar de toekomst.

Meer informatie

Wat kun je verwachten?

Je krijgt een duidelijk afgebakend plan waarmee we heel gericht aan het werk gaan. Of de uitkomst al bepaald is of niet, door van tevoren duidelijke verwachtingen en grenzen aan te geven kunnen we het maximale uit tijd en middelen halen.

Doordat we in elke van de zes projectfases goede communicatie hanteren, kunnen we het project daadkrachtig leiden en de energie en kosten beperken tot het minimum. 

Ongeacht het project: door middel van projectmanagement helpt iINNOVATE jou om te innoveren, verbeteren en veranderen.

Interesse in een gesprek?

Kennismaken is altijd vrijblijvend. Je kunt gerust bellen, mailen of even het contactformulier invullen.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.