Solution Engineering

Met het traject Solution Engineering gaan we op zoek naar support van technologische tools voor de bedrijfsvoering. Het doel is om met zo min mogelijk impact voor de organisatie een effectievere en efficiëntere manier van werken te bewerkstelligen. Samen met iINNOVATE.

Effectief

Soms heb je als ondernemer het gevoel dat er wel doelgerichter gewerkt zou kunnen worden. Dat je in minder stappen of zonder bijkomende handelingen het gewenste resultaat kunt boeken. Heb je het idee dat het werk dat jij en je team verrichten niet meer zo effectief is als eerst? Met de juiste technologische tools kun je tot een effectievere manier van werken komen.

Efficiënt

Ben je van mening dat het werk in je organisatie sneller uitgevoerd kan worden dan nu gebeurt in het huidige proces? Soms kost het te veel tijd, middelen en menskracht om het proces te verbeteren of vernieuwen om meer efficiëntie te bereiken. iINNOVATE ondersteunt je bedrijf door het proces zichtbaar te maken en op zoek te gaan naar technologische oplossingen.

Door middel van Solution Engineering helpt en ondersteunt iINNOVATE je om de bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te maken en om sneller en beter te worden in wat jij doet. Omdat het belangrijk is dat je je organisatie blijft innoveren. Zo wordt je bedrijf toekomstbestendig.

Het proces analyseren

  1. Allereerst analyseert iINNOVATE uitgebreid waar het gevoel van inefficiëntie en ineffectiviteit vandaan komt. Een procesanalyse geeft inzicht in het doel van het proces, hoe het proces functioneert en wat de benodigde middelen zijn. Zo krijg je als bedrijf een goed beeld van de mogelijke verbeteringen en kansen.
  2. Met de uitkomst van het proces achterhalen we de behoefte (need) van de organisatie. Door die centraal te stellen en naar de procesuitvoer te kijken, krijg je als ondernemer een goed beeld van het huidige proces en de mogelijkheden om het proces te optimaliseren.
  3. Daarnaast analyseren we de middelen om de huidige kosten van het proces in kaart te brengen. Met dat inzicht maakt iINNOVATE een gedegen investeringsplan voor je bedrijf, met advies voor nieuwe kansen en oplossingen.

Dringend een serviceoplossing nodig?

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.